Krmila

Da bi končni izdelki bili najvišje kakovosti, mora prav takšna biti celotna razvojna pot. V sodobni tovarni v Lipovcih tako proizvajamo živalim prijazne in varne krmne mešanice ki zaradi visoke kakovosti omogočajo nadpovprečne rejske rezultate, Skupini Panvita pa zagotavljajo vodilno proizvodno mesto v severovzhodni Sloveniji. V svojem prodajnem programu pokrivamo področja goved, prašičev, perutnine in drugih živalskih krmil.

Izbirate lahko med popolnimi krmnimi mešanicami, ki zadovoljijo vse potrebe vaših živali, dopolnilnimi krmnimi mešanicami, ki služijo kot dodatek doma pridelani krmi, mineralno-vitaminskimi mešanicami in posebnimi krmnimi dodatki.

Kakovostne in okusne krmne mešanice z visoko vsebnostjo hranilnih snovi omogočajo:

  • optimalen izkoristek genetskega potenciala živali,
  • nadpovprečne konverzije,
  • visoke dnevne priraste,
  • izjemno mlečnost in
  • dobro plodnost.

Nudimo sistemsko rešitev uravnotežene oskrbe prašičev in goved s potrebnimi hranilnimi snovmi.

Optimalna gospodarnost pitanja je neposredno odvisna od ustrezne zastopanosti hranil v krmi.

Razširili smo paleto izdelkov in uvedli nove oblike ter načine embaliranja, tako da so vam, spoštovani rejci, sedaj še dostopnejši. Na voljo so v 1, 5, 10 in 30 kg vrečah, big-bag vrečah in razsuto. Izjemno pozornost smo namenili posebnim krmnim dodatkom, ki jih pakiramo v posebej za to namenjena pvc vedra v količini, primerni potrebam posameznih rej.

Odločite se za izdelke Skupine Panvita, ker so kakovostni, učinkoviti in živalim prijazni.Izbirate lahko med popolnimi krmnimi mešanicami, ki zadovoljijo vse potrebe vaših živali, dopolnilnimi krmnimi mešanicami, ki služijo kot dodatek doma pridelani krmi, mineralno-vitaminskimi mešanicami in posebnimi krmnimi dodatki.

Program prehrane goved

Program prehrane prašičev

Program prehrane perutnine