Okus. Življenje. Vitalnost.

Kmetijska trgovina

Lastno oskrbo s krmili, žiti, mineralno-vitaminskimi in drugimi dodatki za prehrano živali smo razširili v kmetijsko-trgovsko dejavnost, ki v ožji regiji že v pretežni meri oskrbuje kmetije in se postopoma širi tudi drugam. Naša ponudba obsega vse pomembnejše blagovne skupine od opreme, zaščitnih sredstev in obleke, strojnega in ročnega orodja, gnojil, krmil, semen vse do fitofarmacevtskih proizvodov. Obenem našim kupcem nudimo strokovno znanje, ki ga vsakoletno nadgrajujemo in črpamo iz lastnih in tujih izkušenj. S takim načinom dela smo si v bližnji in širši okolici pridobili zaupanje kmetovalcev, kar se odraža tudi v vsakoletni rasti prihodkov.

Svojim strankam želimo poenostaviti delo v kmetijski dejavnosti, zato bomo v prihodnje obogatili našo ponudbo z repromaterialom različnih priznanih proizvajalcev, razširili obstoječe kmetijske centre, v obdobju do leta 2011 pa načrtujemo tudi postavitev treh novih, sodobnih kmetijsko-prodajnih centrov.

Z rastjo obsega prodaje kmetijske trgovine in pridobivanjem novih ciljnih skupin kupcev bomo utrjevali in nadgrajevali ugled zaupanja vrednega partnerja, ki bo s svojim znanjem in ponudbo bistveno prispeval k razvoju kmetijske dejavnosti v Sloveniji.