Okus. Življenje. Vitalnost.

Ave floater

Zaposleni

Zaposleni so ključni dejavnik uspeha in zagotovilo za prihodnost naših družb, v katerih je čez 600 zaposlenih, med njimi mnogo strokovnjakov s področja poljedelstva, mesne predelave in energetike. S svojim znanjem, motivacijo in pripadnostjo družbi so pomemben kapital, v katerega vlagamo in ga razvijamo. Skrb za zaposlene in vodenje učinkovite kadrovske politike je pogoj za uspešnost družbe.

Nenehne spremembe v okolju zahtevajo stalno prilagajanje in izboljševanje tako v tehnologiji kot v usposobljenosti zaposlenih. Stalen strokovni razvoj zaposlenih je pogoj za učinkovito in kvalitetno delo, obenem pa omogoča jasno in enostavno prepoznavanje prispevka vsakega posameznika k skupnim ciljem Skupine.

Z namenom doseganja zastavljenih ciljev in uresničevanja vizije smo znotraj Skupine Panvita ustanovili Interni izobraževalni center (IIC), s ciljem zagotoviti različne oblike in možnosti izobraževanja in usposabljanja.

Če menite, da ustrezate našim kriterijem in se nam želite pridružiti, nam pošljite vaš življenjepis na elektronski naslov kadri@panvita.si. Vaše podatke bomo shranili v bazo in vas v primeru potrebe po vašem profilu obvestili. Vaše osebne podatke bomo uporabili izključno za namene vpisa v bazo iskalcev zaposlitve.

Cilj zaposlenih znotraj skupine je jasen – povečati razvoj lastnega potenciala.