Panvita na kmetijsko-živilskem sejmu Agra 

Med 26. in 31. avgustom poteka že 61. mednarodni kmetijsko-živilski sejem Agra, na katerem sodeluje tudi Panvita. Najdete jih v hali A in C.

Na sejmišču Pomurskega sejma v Gornji Radgoni je 61. kmetijsko-živilski sejem Agra slavnostno otvorila predsednica Republike Slovenije dr. Nataša Pirc Musar ki je organizatorjem v nagovoru čestitala za ohranjanje dolgoletne tradicije in trud, zaradi katerega Agra velja za enega pomembnejših vsakoletnih kmetijsko-živilskih dogodkov v tem delu Evrope.

Tudi Skupina Panvita je že tradicionalno prisotna na sejmu, kjer predstavlja svoje cilje in vizijo, hkrati pa tudi ponudbo, saj so v hali A prisotni z blagovno znamko AVE. V Skupini Panvita želijo svojim kupcem zagotavljati vrhunske izdelke, ker so prepričani, da lahko s kakovostno ponudbo pripomorejo k pozitivnemu vplivu na dobro počutje ljudi. To je tudi njihovo vodilo in razlog za stalno vlaganje v razvoj in izboljšave izdelkov in storitev. Svoje poslanstvo izražajo v odgovornosti do okolju prijazne pridelave hrane in sonaravne reje živali.

Na sejmu Agra s ponosom predstavljajo svojo vizijo, ki temelji na vrednotah kot so skrb, pripadnost,  zanesljivost, inovativnost, samozavest in partnerstvo. Spodbujajo organizacijo in sodelovanje na tovrstnih dogodkih, ki omogočajo povezovanje tako s poslovnimi partnerji kot kupci in tudi spoznavanje ter predstavljanje novosti v panogi.