Velika AVE nagradna igra postregla z glavno nagrad

Velika AVE nagradna igra postregla z glavno nagrado

Konec preteklega tedna je bilo v Murski Soboti čutiti vznemirjenje in težko pričakovanje zaključka velike AVE nagradne igre, kjer je Skupina Panvita podelila glavno nagrado. Srečna dobitnica glavne nagrade je postala gospa Janša, ki se je domov odpeljala v čisto novem avtomobilu.

Prestižna nagradna igra, ki jo je organizirala Skupina Panvita je bila izjemna priložnost za promocijo izdelkov blagovne znamke AVE Grill. Potekala je v sodelovanju s trgovinami SPAR Slovenija in je privabila številne udeležence iz celotne Slovenije.

Udeleženci so imeli za sodelovanje v nagradni igri dve možnosti. Prva možnost je bila, da so po nakupu dveh izdelkov AVE Grill v prodajalnah SPAR Slovenija poslali SMS sporočilo s ključno besedo AVE GRILL in številko računa. Druga možnost pa je omogočila, da sodelujoči sprostijo svojo kreativno žilico in napišejo avtorsko zgodbo z naslovom “Moj najboljši piknik”.

Nagradna igra je ob koncu postregla s polnim krožnikom dobrih nagrad. Glavna nagrada, s katero se je domov odpeljala gospa Janša je bil vrhunski Volkswagen T-Roc R-line 1.5 TSI. Poleg tega pa so bile podeljene tudi tedenske nagrade – 7 srečnežev je prejelo žar WEBER Performer® GBS, kar 35 pa jih je zadelo AVE Grill pakete v vrednosti 180 evrov.

AVE Grill je najbolj prodajan in raznovrsten program na trgu, ki vsako sezono dobiva nove mesne izdelke. Linija slovi po pretanjenem okusu prave kombinacije začimb, s pomočjo katerih razvijejo izdelki neponovljiv okus. Poletje je čas za sezono piknikov, pravega piknika pa ni brez AVE Grill izdelkov. V Skupini Panvita zato upajo, da si bodo vsi dobitniki z nagradami uspeli pričarati svoj najboljši piknik letošnjega poletja.