Za AVE kar 68 nagrad 

V okviru mednarodnega kmetijsko-živilskega sejma Agra je potekalo tudi mednarodno ocenjevanje kakovosti mesa in mesnih izdelkov, kjer so naši izdelki in tržna ponudba AVE slavili kar 68-krat.

V sklopu 61. mednarodnega kmetijsko živilskega sejma Agra, ki te dni poteka v Gornji Radgoni, je potekalo že 44. mednarodno ocenjevanje kakovosti mesa in mesnih izdelkov. Naši izdelki in tržna ponudba AVE so si prislužili kar 68 odličij, med drugim 13 zlatih medalj. Na ocenjevanju je sicer sodelovalo 45 podjetij s 551 izdelki.

»Pod blagovno znamko AVE ponujamo širok nabor izdelkov skrbno izbranega slovenskega mesa najvišje kakovosti, kar potrjujejo številni certifikati in nagrade, hkrati pa ponujamo najširši, največji in najboljši program za žar v Sloveniji. Ponosni smo, da so bili izdelki AVE kar 68-krat nagrajeni tudi na letošnjem sejmu Agra. Na prvem mestu med slovenskimi ponudniki smo zato, ker iščemo inovativne pristope in nenehno vlagamo v razvoj novih izdelkov ter izboljšave že obstoječih, pri čemer imamo ves čas v mislih zadovoljstvo kupcev,« je povedal Toni Balažič, predsednik upravnega odbora Panvita MIR d.d. Poleg zlatih medalj so izdelki in tržna ponudba AVE prejeli še 48 srebrnih in 7 bronastih nagrad.

Izdelki AVE so plod lastne vertikalne verige, katere namen je zagotavljati varne in kakovostne izdelke. V Skupini Panvita se zavzemajo, da je pot, ki jo opravi izdelek do naših miz, kratka. »S tem izpolnjujemo našo zavezo, da so v naši ponudbi samo sveži izdelki, hkrati pa ne obremenjujemo okolja po nepotrebnem,« je še povedal Balažič.