SKLADIŠČNIK (M/Ž) 
Zaposlitev

SKLADIŠČNIK (M/Ž) 

Kmetijski center Lemerje krepi ekipo in vabi k sodelovanju novega sodelavca za delovno mesto skladiščnik. SKLADIŠČNIK (M/Ž) Opis delovnega mesta: Pričakujemo:  Nudimo:  Vabimo vas, da svojo vlogo s kratkim življenjepisom pošljite na e-naslov: kadri@panvita.si z navedbo »skladiščnik«.Ali na naslov: Panvita Kmetijstvo d.o.o. Lendavska 5, 9000 Murska Sobota.Vaše prijave pričakujemo do 31.5.2024.

Delovno mesto v proizvodnji krmil (M/Ž) 
Zaposlitev

Delovno mesto v proizvodnji krmil (M/Ž) 

Delovno mesto v proizvodnji krmil M/Ž)  Razpisujemo delovno mesto v proizvodnji krmil v Lipovcih. Proizvodno skladiščni delavec M/Ž: Pogoji za zasedbo delovnega mesta:  Nudimo:  Vabimo vas, da svojo vlogo s kratkim življenjepisom pošljite do 31.05.2024 na e-naslov: kadri@panvita.si. z navedbo »Proizvodno skladiščni delavec« ali po pošti na naslov: Panvita Kmetijstvo d.o.o. Lendavska 5, 9000 Murska Sobota

SKLADIŠČNIK
Zaposlitev

SKLADIŠČNIK

SKLADIŠČNIK M/Ž Si želite, da vam na delovnem mestu ne bo nikoli dolgčas?Postanite del ekipe Kmetijskega centra Žihlava. Delovne naloge skladiščnika (m/ž): Pričakujemo: Nudimo: Vabimo vas, da svojo vlogo s kratkim življenjepisom pošljite na e-naslov: kadri@panvita.si z navedbo »skladiščnik«.Ali na naslov: Panvita Kmetijstvo d.o.o. Lendavska 5, 9000 Murska Sobota. Vaše prijave pričakujemo do 31.5.2024.

PRODAJALEC (NATAKAR) – M/Ž
Zaposlitev

PRODAJALEC (NATAKAR) – M/Ž

PRODAJALEC (NATAKAR) – M/Ž Družba Panvita Kmetijstvo d.o.o., Rakičan, Lendavska 5, 9000 Murska Sobota vabi v svoje vrste vse, ki imate voljo za delo v baru in na bencinski črpalki, da se nam pridružite in prijavite za opravljanje dela PRODAJALEC (NATAKAR) – M/Ž na lokaciji Žihlava. Opis del in nalog: Pogoji za zasedbo delovnega mesta so: Izbranega kandidata oziroma kandidatko bomo zaposlili za določen čas z možnostjo dolgoročnega sodelovanja.Dodatne informacije na tel. 02-530-3624. Vabimo vas, da svojo vlogo z dokazili o izpolnjevanju pogojev in opisom dosedanjega dela ter izkušenj pošljite do 31.5.2024 na kadri@panvita.si z navedbo »Prodajalec« ali na naslov:…

TRAKTORIST (m/ž)
Zaposlitev

TRAKTORIST (m/ž)

Traktorist (m/ž) Delovno mesto obsega naslednje naloge: Pogoj za zasedbo delovnega mesta: Ponujamo: Vabimo vas, da svojo vlogo z dokazili o izpolnjevanju pogojev in opisom dosedanjega dela ter izkušenj pošljite do 15.6.2024 na kadri@panvita.si ali na naslov: Kadrovska služba Panvita d.o.o. Lendavska 5, Rakičan, 9000 Murska Sobota.Za dodatne informacije nas lahko pokličete: 051 395 131.

13